Tisztelt Kollégák!

Az alábbiakban olvasható a MÉK Elnökének és Főtitkárának tájékoztatója a veszélyhelyzet időszakában bevezetett intézkedésekről.
http://mek.hu

/index.php?link=Tovabbi_intezkedesek_a_veszelyhelyzethez_kapcsolodoan

A Győr-Moson Sopron Megyei Építész Kamara ezzel összhangban 2020. 03. 16-tól későbbi intézkedésig ügyviteli szünetet tart: telefonon és emailon elérhetőek vagyunk egyelőre.(Horváthné Korinek Judit titkár: 20/9260001)

A MÉK tájékoztatónak megfelelően történik a folyó ügyek kezelése, kérjük, hogy a Titkárságot és az Elnökséget online felületen keressék.

Az elnökségi ülések terveink szerint jellemzően online formában kerülnek megrendezésre.

A májusban esedékes Küldöttgyűlésünkről a Felügyeleti Szervvel folytatott egyeztetést követően a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Kérünk Mindenkit, hogy kövessék mind az országos, állami, mind pedig a kamarai tájékoztatókat, tartsák be a meghirdetett és megkövetelt előírásokat annak érdekében, hogy mielőbb, és minél kisebb veszteségekkel túl tudjunk lépni ezen a kritikus időszakon.

Az óvintézkedések maximális betartása mellett ugyanakkor kérünk Mindenkit, hogy lehetőségei szerint segítse a környezetét, az arra rászorulókat!

Végezetül kérünk Mindenkit, hogy vigyázzon Magára, a Családjára, a Munkatársaira és lehetőleg Mindenkire!

Tutervai Mátyás
elnök
a GY-M-S Megyei Építész Kamara Elnöksége és Titkársága nevében