A Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara Megyei küldöttgyűlést tart 2020. Szeptember 9-én szerdán 15.30 órakor a Széchenyi István Egyetem – Építész Műteremház épületében (9026 Győr, Egyetem tér 1.)

Határozatképtelenség esetén a küldöttgyűlés azonos napirenddel 2020. szeptember 9-én, szerda 16 órakor kerül összehívásra!

Szeretettel várjuk a küldöttgyűlésen a Gy-M-S Megyei Építész Kamara teljes tagságát.

Felhívom azonban a Tisztelt Küldöttek figyelmét, hogy megjelenésük etikai felelősséggel bír, mivel gyűlésen való részvétellel 10 kolléga képviseletét látják el (szavazatai joggal), megjelenésük „kötelező”.

Az idei évben időközi választást is kell tartanunk a küldöttgyűlésen, mert az 1 évvel ezelőtti tisztújítás óta több tisztség is megüresedett. A választáson a helyi küldöttek jogosultak szavazni!

Az elnökségi tagok esetében Veöreös András a munkaköre és az elnökségi tagsága közötti, a Kamarai Törvényben szereplő összeférhetetlenségi szabályok miatt mondott le tisztségéről.

Az etikai bizottság esetében 1 tag egészségügyi okokból, 1 tag összeférhetetlenség miatt, 2 tag pedig időhiány miatt mondott le a tagságáról.

A küldöttgyűlés előterjesztéseit, beszámolóit, jelölt listát megtalálják a gyms.epiteszkamara.hu honlapon, illetve mellékelten küldöm.

Meghívó (pdf változat)

PROGRAM:

  • Küldöttgyűlés elnöki megnyitó
  • Jegyzőkönyvvezető megválasztása
  • Jegyzőkönyv hitelesítő megválasztása
  • Napirend elfogadása

NAPIREND: